La Visió Telefèrica Lleida dosTurons. TL2T.

LLEIDA 2030, LA VISIÓ TELEFÈRICA

https://earth.google.com/ Font: Visió Telefèrica Lleida dos Turons. R. Pujades

La INICIATIVA ‘Telefèric DosTurons’ pot semblar una quimera, el PROPÒSIT es generar UNA NOVA VISIO D’UNIÓ entre els DOS TURONS de la ciutat de Lleida, amb l’objectiu de SER REFERENT ECONÒMIC I ESTRATÈGIC en dos entorns de progrés sostenible.

La.network: Aires de innovación: los TELEFÈRICOS como complemento al transporte urbano.

leitner.com: Transporte Urbano: ¿Una SOLUCIÓN ECOLÓGICA para las nuevas rutas de tràfico?

Amb l’actual govern a l’Ajuntament de Lleida tindrem quatre anys per endavant, podem comptar amb una PAERIA amb noves energies i els FONS DE NEXT GENERATION encara vigents.

Turó de Gardeny. Castell Templer

Al trobar-nos al Museu de la Panera, les meves primeres paraules improvisades amb l’ALCALDE Félix Larrosa van ser… » Felicitats, ets l’Alcalde amb més entusiasme que mai ha tingut Lleida, tens la ciutat als teus peus. Salut, Sort i Encerts».

Trobada amb els AMICS DE LLEIDA. 21 de juny de 2023

Trobada al Club de Tenis Lleida amb participació dels alcaldes Àngel Ros i Antoni Siurana

Así pues la iniciativa del TELEFÈRIC LLEIDA DOS TURONS, TL2T debería ser un proyecto REVULSIVO de promoción cultural y econòmica de los dos conjuntos monumentales para la ciudad de Lleida, la Seu Vella y el Castillo Gardeny.

Por todo ello, por parte del GRUP 2030 LLEIDA, sin pausas pero sin prisas, vamos a trabajar parar hacer realidad la iniciativa LLEIDA LA VISIÓ TELEFÈRICA.

Hasta entonces, deberíamos hacer lo possible de ir definiendo las dudas sonre las exigèncias técnicas concretas y ajustes econòmicos del TELEFÈRIC TL2T, con el fin de convencer a l’Alcalde y a futuros inversores de que se trata de una INICIATIVA CON PROPÒSITO.

Adjuntamos documento de la Iniciativa del Telefèric Lleida dos Turons: TL2T_presentacion_pulse_2023_06_23.pdf